Speiderstoff

Her finner du nyttige sider om speidertemaer. Foreløpig ligger vårt sagnomsuste vinterspeidingskurs her i PDF-format - slik at du kan laste det ned og se det på datamaskinen din, eller skrive det ut om du vil.


Hyttene våre

Hyttene våre

Publisert: 06.06.11

Høvik Verk speidergruppe eier to hytter på Krogskogen - Troppshytta og Trollstua. Hyttene brukes til patruljeturer og andre arrangementer året rundt.

Det er også fint å sykle eller gå på ski til hyttene, med utgangspunkt i for eksempel Sollihøgda eller Lommedalen. Vi anbefaler "Turkart Oslo Nordmark" som du får kjøpt i de fleste bokhandler. De håndtegnede kartene du finner på disse sidene egner seg ikke til turbruk.


Hefte om Vinterspeiding

Hefte om Vinterspeiding

Publisert: 07.06.11

Dette heftet er utarbeidet gjennom over 20 år med vinterspeiding i Høvik Verk Speidergruppe. Mye av stoffet er hentet fra NSFs hefter i vinterspeiding, men mesteparten har sitt utspring fra instruktører og ledere i gruppen.


Pakkeliste sommer

Publisert: 11.08.11

Friluftslivet er en viktig del av speidingen. Riktig utstyr på turen er med på å forsterke gleden ved å være ute. Det kan derfor være lurt å samle seg noen "pakke erfaringer". Noter ned hva du hadde med, og hva du hadde bruk for. Se også hva du ikke brukte, kanskje du kan spare litt vekt neste gang? Du må ta hensyn til hvor du skal på tur, hvor lenge du skal være borte, hvordan du skal sove, og om du å bære sekken langt.


Pakkeliste vinter

Publisert: 11.08.11

Friluftslivet er en viktig del av speidingen. Riktig utstyr på turen er med på å forsterke gleden ved å være ute. Det kan derfor være lurt å samle seg noen "pakke erfaringer". Noter ned hva du hadde med, og hva du hadde bruk for. Se også hva du ikke brukte, kanskje du kan spare litt vekt neste gang? Du må ta hensyn til hvor du skal på tur, hvor lenge du skal være borte, hvordan du skal sove, og om du å bære sekken langt. Her er en liste du


Kokebok fra Jamboree 2011

Kokebok fra Jamboree 2011

Publisert: 25.09.11

 Cookbook World Scout Jamboree 2011